Waarom RGM Goederenmakelaar

Waarom verkoop uitbesteden aan RGM Goederenmakelaar?

  • Wij nemen al het werk uit handen omtrent de verkoop van uw kampeermiddel (o.a. adverteren, het ontvangen van potentiële kopers, het professioneel schoonmaken en schoonhouden van uw goederen, levering, et cetera)
  • RGM Goederenmakelaar heeft veel ervaring op het gebied van verkoop van caravans en campers.
  • U kunt er van op aan dat uw kampeermiddel op een juiste manier wordt verkocht en dat u een juiste opbrengst zal ontvangen
  • Doordat RGM Goederenmakelaar kampeermiddelen inruilt op uw object, financieringen kan regelen en garantie kan verstrekken, zal uw caravan of camper makkelijker verkocht worden.
  • RGM Goederenmakelaar is RDW-erkend

Het bedrijf is opgericht door de eigenaar die de afgelopen jaren naast zijn werkzaamheden bij verschillende merkdealers is gaan handelen volgens eigen concept. RGM Goederenmakelaar bemiddelt voor particulieren en bedrijven, die het om welke reden dan ook zelf niet zien zitten hun goederen te verkopen.

RGM Goederenmakelaar werkt met een concept met 99% succesgarantie. Sommige goederen worden geleverd met garantie en in veel gevallen kunt u spullen inruilen bij RGM Goederenmakelaar. Wij verzorgen ook financieringen. Hierdoor kunnen wij uw spullen makkelijker voor u verkopen. In sommige gevallen investeert RGM Goederenmakelaar zelf ook in goederen. Wij hebben veel ervaring met de verkoop van voertuigen: personenauto’s, campers, caravans en aanhangwagens. Maar wij staan open voor allerlei goederen, zo verkochten wij onlangs een betonmolen, fietsenrekken, vijvers en een Honda motor.

RGM Goederenmakelaar biedt zijn goederen zo direct en transparant mogelijk aan. Uiteindelijk is ons doel dat zowel verkoper als koper een goed gevoel aan de transactie overhouden. Betrouwbaarheid en een goede naam zijn ons uitgangspunt. U kunt van ons op aan.