Klanten zeggen

Chausson V594 Max 2021

In april hebben wij met zes personen een bus camper gekocht bij RGM.

Omdat we met meerdere personen waren met verschillende woonplaatsen hebben we diverse afspraken gemaakt om te bezichtigen en een proefrit te maken.

Dat kon prima geregeld worden. De verkoopplaats was goed bereikbaar.

We kregen goede informatie over de herkomst en het gebruik van de camper. Ook vragen die we na de aankoop hadden, heeft Rob via de app nog beantwoord.

De camper zag eruit als nieuw en we hebben er afgelopen zomer veel plezier van gehad.

Het bovenstaande schreef de Familie Kampen , seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Chausson buscamper geleverd.

Eriba Future 480 T 2000

We besloten, na de zomer, op zoek te gaan naar een Eriba caravan.
We zochten op Marktplaats, reageerden bij bedrijven en gingen kijken bij handelaren.
Het liep allemaal op niets uit.
Hadden we eindelijk een afspraak bij een particulier en gingen we op pad, werd er gebeld dat de caravan al was verkocht, omkeren en weer naar huis.
Online afspreken bij een bedrijf, geen reactie. Ik weet dat er sommige caravans zeer geliefd zijn maar dit was echt niet te doen.

Tot er ineens een advertentie voorbij kwam van de Goederen makelaar Robbert Timmers.
Contact was snel geregeld en de afspraak gemaakt. Hij had een caravan te koop staan die ons beviel.
We zijn gaan kijken en besloten tot koop over te gaan.
Robbert kwam met eerlijke antwoorden en goede adviezen. Bovendien bood hij aan wat kleine dingen te repareren.
De caravan mocht nog blijven staan tot we in de gelegenheid waren hem op te halen.
Dit bedrijf is echt aan te raden. Hier is de klant nog koning.
We bedanken Robbert voor alles en bevelen dit bedrijf van harte bij iedereen aan.

Het bovenstaande schreef de Familie Krijt , seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba Future geleverd.

Avento Touristique Comfort 465 TEB 2010

September dit jaar hebben wij ons kip kompakt verkocht. Vervolgens op zoek naar een niet te grote zware caravan met o.a. twee aparte lengtebedden, vloerverwarming en een mover.
Via marktplaats ben ik bij de website van RGM goederenmakelaar gekomen. Daar was een Avento 465 TEB caravan uit 2010 te koop met alle optie die wij wilde hebben. Na uitvoerig alle afbeelding te hebben bestudeerd en op kenteken ben ik in contact met gekomen met Robbert Timmers.
De contacten tijdens ons bezichtiging en later via mail en telefoon waren zeer vriendelijk en voor mij gevoel oprecht en eerlijk.
De omschrijving op de website is precies zoals het in werkelijkheid is. Het uitvoeren van enkel extra opties zoals extra stopcontacten en buitengas aansluiting inclusief Bovag onderhoud en banden is perfect verlopen zoals afgesproken. Niks om op aan te merken. Helemaal top.
Ik kan allen zeggen, als ik weer een caravan zou verkopen of kopen dan zal ik RGM goederenmakelaar zeker aanbevelen. Robbert Timmers heeft verstand van caravans.

Het bovenstaande schreef de Familie Donselaar , seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Avento Touristique geleverd.

Adria Coral S 670 SLT 2011

Na een maandenlange zoektocht vonden wij half maart deze Adria Coral S 670 SLT bij RGM Goederenmakelaar. Telefonisch hebben wij een afspraak gemaakt om de camper te bekijken.

Tevens werd er een offerte uitgebracht waarbij onze Laika camper ingeruild kon worden. Besloten werd om tot aankoop over te gaan. Na ongeveer 3 weken hebben wij de campers omgeruild. Hierbij werd weer ruimschoots tijd vrij gemaakt om alles na te lopen en verdere informatie te verstrekken door RGM (Robbert).

Tijdens onze reizen werden er nog een aantal punten ontdekt die nog niet correct waren en aanpassingen nodig hadden. Dit werd allemaal tot grote tevredenheid onder garantie opgelost.

Al met al kijken wij terug op een prettig en correct contact en hopen nog vele jaren met plezier van onze camper te kunnen genieten.

Het bovenstaande schreef de Familie de Jong , seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Adria Coral geleverd.

Kip Vision special 41 EKR 2007

Bij Robbert een caravan gekocht aangeboden via marktplaats met een mooie foto erop. Na verschillende advertenties te hebben gezien zoals foto’s en beschrijvingen kwam ik toch weer bij Robbert terecht.
Na een afspraak te hebben gemaakt om te bezichtigen waren we meteen weg van deze caravan, alles klopte zoals op de foto schoon en zonder schade en na een duidelijke uitleg en gezamenlijke controle besloten tot aankoop.
In de aankoop was ook besproken de garantie en een servicebeurt en na een week kregen we bij het ophalen nog verschillende benodigdheden erbij.
Alles bij elkaar een fijne koop gesloten bij een zeer vriendelijke en betrouwbare verkoper.

Het bovenstaande schreef de Familie Willems , seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip Vision geleverd.

Eura Mobil Terrestra 650 EB 2012

Ik ben sinds december 2022 de trotse eigenaresse van de bovenstaande Eura mobil Terrestra 650 EB camper. Na een lange zoektocht, via een zoekopdracht op marktplaats, zag ik het aanbod van deze camper die aan mijn wensen voldeed op een zaterdag in november langskomen en wist dat ik direct actie moest ondernemen om kans te maken tot aankoop. Ik heb de maandag daarop een boodschap via de voicemail ingesproken met het verzoek mij terug te bellen aangezien ik alleen de dinsdag gelegenheid had in die week om te komen kijken. Ondanks dat het bedrijf op maandag is gesloten werd ik ’s avonds teruggebeld zodat ik de eerste gegadigde was. De ontvangst was uiterst vriendelijk in een lekker verwarmde camper waar onder het genot van een kop koffie een goed informatief gesprek plaatsvond en vervolgens een proefrit werd gemaakt. Op de dag van ophalen heeft Robbert heel geduldig alle benodigde uitleg gegeven en laten weten dat ik voor eventuele vragen en informatie altijd op hem terug kan vallen, waarvoor ik zeer dankbaar ben.
Ik heb Robbert leren kennen als een sympathieke, behulpzame en bovenal eerlijke goederenmakelaar waarbij je je op je gemak voelt waardoor een goed contact zonder belemmeringen.
Ik kan Robbert dan ook van harte aanbevelen voor uw toekomstige aankoop.

Het bovenstaande schreef de Francis van de Zand , seizoen ’22 heeft RGM goederenmakelaar haar deze Eura Mobil geleverd.

Avento Touristique 445 TF 2009

Via RGM Goederenmakelaar kochten wij een Avento caravan. We konden deze natuurlijk eerst op een locatie in Bathmen bekijken en Robbert heeft een deskundige, uitvoerige uitleg en demonstratie van de caravan gegeven. 

Voor onze oude caravan kregen we een prima inruilprijs. We zijn zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is en kijken dan ook tevreden terug op de aankoop van de Avento. We hebben er in juli en augustus een fijne vakantie mee gehad op Texel.

Het bovenstaande schreef de familie Russchen, seizoen ’22 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Avento geleverd.

Eriba Puck 225 GT 2003

Ervaring bij RGM

Ales even laten bezinken.

Bij een tweede telefoongesprek over de prijs kwamen wij tot een potentiële overeenkomst en een afspraak voor een bezoek.

Bij aankomst stond de caravan heerlijk verwarmd klaar.

Onder het genot van een kopje koffie de caravan bekeken met veel uitleg van de verkoper

Na mijn besluit de caravan te kopen met het verzoek, dat ik hem 14 dagen later zou op halen, was geen probleem.

De verkoper stelde voor de stekker aansluiting caravan, auto nog even te controleren.

Dit bleek niet geheel in overeenstemming. Voor ik het wist was hij al bezig met verloopstekkers om het te fiksen.

Toen het werkte zij hij op vriendelijke toon, zo het kan maar gebeurd zijn, dat als je hem op haalt er geen problemen zijn

Toen ik hem kwam ophalen, was hij van de juist nummerplaat voorzien en klaar voor vertrek. Na nog enige uitleg te hebben gekregen, had hij voor ik het wist de caravan al aan de auto gekoppeld voor vertrek.

Mijn ervaring: een bedrijf waar prijs en product in evenwicht zijn en meedenkt met de koper en op een vriendelijk wijze

een uitstekende service verleend.

Zeker een aanrader als u op zoek bent voor een gebruikte caravan of camper.

Het bovenstaande schreef de heer van Lot, seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

McLouis Glamys 40 2015

We vonden dat Robbert van RGM Goederenmakelaars erg professioneel was. Bij het eerste contact liet hij de camper zien en legde vooral uit en beantwoorde onze vragen zonder dat hij een verkoopverhaal afstak. Daarnaast was ons tussentijds contact ook prettig. Hij gaf ons de tijd en was oprecht. Robbert heeft ons in de aankoop van de camper ook goed geholpen. Wij wilden nog enkele aanpassingen laten doen en dit heeft hij voor ons geregeld. Daarnaast ging de afhandeling op de aankoop dag ook voorspoedig, Robbert nam eigenlijk alles uit handen. We zijn nog steeds super blij met onze McLouis alkoofcamper! 

Het bovenstaande schreef de familie van Vilsteren, seizoen ’23 heeft RGM goederenmakelaar hen deze McLouis geleverd.

Eriba Puck 230 GT 2008

Wij hebben onze caravan eriba in België laten nazien en deze was volledig in orde zowel binnen als het onderstel van de caravan .Zoals ons was verteld .Wij hebben er al een korte trip mee gedaan Het papier werk was volledig in orde .wij zijn dus heel tevreden Indien we ooit zouden veranderen van caravan zouden we zeker terug keren.

Het bovenstaande schreef de familie Maurien, seizoen ’22 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

Kip Vision 41 T special 2006

Robbert heeft ons goed en vrijblijvend geholpen tijdens de aankoop van de caravan in begin 2021. We hebben al erg genoten van de caravan op verschillende campings in Nederland, Italië en Zwitserland en hebben geen moment spijt van de aankoop gehad en hopen nog vele jaren van de caravan te genieten. 

Het bovenstaande schreef de familie Mulder, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.

Dethleffs Advantage T6611 2017

Door een tip werden we geattendeerd op een camper die aangeboden werd door RGM Goederenmakelaar.

Afspraak gemaakt om camper te bekijken. In alle rust en met uitstekende uitleg de camper bekeken. Camper meegenomen voor proefrit. 

Op de afgesproken datum en tijdstip stond camper gereed en kregen we nogmaals alle tijd en gelegenheid voor uitleg. RGM goederenmakelaar komt alle gemaakte afspraken na. 

Betrouwbaar, professioneel en vriendelijk.

Op vakantie onze camper volledig kunnen uitproberen,  geen problemen/klachten,  alleen maar genieten van onze camper.

Robbert Timmers, bedankt voor alle tijd en aandacht. 

Het bovenstaande schreef een klant van RGM, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.

Eriba Touring Triton 430 GT 2008

Eriba Triton 430 GT 2008

Na een lange zoektocht hebben we onze gewenste caravan bij RGM gevonden. De Eriba caravan ziet er uit als nieuw en is voorzien een mover en een mooie luifel/voortent. 

Wat ons erg aansprak was de kennis over caravans bij RGM en de professionele wijze waarop de verkoop is afgewikkeld. 

Ook de uitstraling van het bedrijf, zonder dure showroom, maar wel met goed onderhouden terrein was prima.

Het bovenstaande schreef de familie Janssen, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

Kip Kompakt 32 EK 1991

Mijn broer heeft de caravan meegebracht naar Luxemburg en hij is ingevoerd, verzekerd (moet hier, maar kost niet veel) heeft een kenteken en is zonder problemen door de keuring gekomen.. Het is is ongelogen een snoepje. Alles is supermooi en zo goed onderhouden. De luifel hebben we uitgepakt, en ik denk dat hij nooit gebruikt is.  De voortent nauwelijks. Wij hopen er heel lang heel veel plezier mee te hebben  en zijn blij met de service en het vertrouwen dat we in u konden stellen.

Het bovenstaande schreef de familie Boode/ Keunen, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.

Kip Isa White 41 TCB 2015

Bij RGM Goederenmakelaar hebben wij een caravan aangeschaft, en onze oude caravan kunnen inruilen. Het contact was zeer prettig, en gaf een betrouwbare indruk. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe aanwinst.

Het bovenstaande schreef de familie Jonkman, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.

Dethleffs Camper Style 450 V 2010

caravan Dethleffs  model camper, perfecte afhandeling ,uitleg.aflevering,en de koffie 

Het bovenstaande schreef de familie Verbeek, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.

rstner Holiday Champion 430 TN 1995

Via Internet bij RGM Goederenmakelaar terecht gekomen voor een wat oudere caravan. Robbert komt zijn afspraken na. Bij aankomst stond de Bürstner caravan al klaar. Helemaal schoon en gepoetst. Hij gaf duidelijke informatie en antwoord op al onze vragen. De caravan is netjes, goed onderhouden en voor zijn leeftijd zeer compleet. Er was nog wat onderhandelingsruimte en dat is ook fijn. Uiteindelijk de caravan gekocht waarbij al het “papierwerk” keurig was voorbereid. Voor we hier terecht kwamen waren we ook elders wezen kijken. Het was een wereld van verschil. Kortom: fijne ervaring opgedaan. Tot op heden is de caravan helemaal prima. We hopen binnenkort richting Spanje te vertrekken.

Het bovenstaande schreef de familie Boelee, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Bürstner geleverd.

Dethleffs Advantage T 7051 EB 2017

Toen wij een andere camper wilden kopen, kwam de site van de goederen makelaar voorbij.  Daar stond een prachtige camper. We werden ontvangen door een vriendelijke  en een kundige man. Dit bleek zeer snel. We hebben een proefrit gemaakt. En hebben de camper gekocht. Toen de kraan niet goed werkte, heeft Robbert dit zeer adequat opgelost. Ook al hadden wij nog zoveel vragen., Robbert bleef vriendelijk . Robbert , het was zeer prettig zaken met je te doen. Van ons krijg je een dikke vette tien

Het bovenstaande schreef de familie Kaspers, seizoen ’21 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.

Hobby De Luxe Easy 450 UF 2001

We hebben een zeer nette Hobby bij RGM Goederenmakelaar aangeschaft. Toen we de eerste keer kwamen kijken, was het gevoel gelijk goed. Robbert legde alles netjes uit en nam uitgebreid de tijd, echt een kenner met verstand van zaken. Een week later haalden we de caravan op. Een dag van te voren kregen we nog een berichtje met de tekst “hij is er klaar voor” er zat een foto bij van de schoongemaakte caravan.  Een vuilwatertank zat helaas niet bij de caravan, maar Robbert gaf aan als ik er 1 binnen krijg, bel ik jullie. Zo gezegd zo gedaan, 2 maanden later kregen we een telefoontje dat er een vuilwatertank voor ons klaar stond. Super service!

Het bovenstaande schreef een klant van RGM, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Hobby geleverd.

Eriba Feeling 425 2018

Bij deze eventjes een reactie van onze aankoop, een caravan Eriba feeling 425 bj 2018. Een keurige caravan en deze rook nog als nieuw ( zo weinig gebruikt) hierover was niets gelogen. Heel fijn dat wij onze Kip Vision in konden ruilen en hiervoor in onze ogen een goed prijs hebben gekregen.

Bij de overdracht kregen we een uitgebreide instructies en uitleg over het gebruik van de caravan. Robbert nam serieus de tijd voor ons.

We zijn inmiddels al een paar keer weggeweest en hebben geen problemen gehad. De caravan bevalt prima!

Het bovenstaande schreef de familie van der Velds, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba toercaravan geleverd.

Adria Altea 462 PK 2013

Afgelopen jaar via het internet bij RGM Goederenmakelaar terecht gekomen.

Robbert had een mooie en nette caravan staan die wij zochten en waar we onze vouwwagen op in konden ruilen.

Bij het eerste bezoek een fijn verkoopgesprek gehad mede hierdoor de deal snel kunnen sluiten.

Ook de aftersales verdiend een dikke pluim.

Robbert bedankt!

Het bovenstaande schreef de familie van Eldik, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Adria toercaravan geleverd.

Dethleffs Tourist 400 DB “Milky Green” 2012/’13

Afgelopen zomer hebben wij een prachtige Dethleffs Tourist bij RGM gekocht. Het betrof een speciale uitgave wat onze aandacht trok.

Twee jaar eerder hadden wij ook al een Eriba gekocht bij RGM, dus we wisten dat dit een betrouwbaar adres is.

Na een afspraak te hebben gemaakt voor een bezichtiging worden we vriendelijk ontvangen en krijgen een toelichting over de caravan.

We krijgen een uitgebreide rondleiding waarbij tijd schijnbaar geen rol speelt.

Niks geen verkooppraat en opdringerig gedoe. Prima, oprecht en een transparant verhaal.

Ook over de inruil is Robbert oprecht en biedt een eerlijke prijs.

Al met al een fijn ervaring en ook in de service en garantie wordt er ruimhartig met gebreken omgegaan.

Al met al een fijn adres om een caravan te kopen met enthousiaste liefhebber als eigenaar.

Het bovenstaande schreef de familie Aalders, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs toercaravan geleverd.

Kip Vision 41 T Special 2008

Wij hebben zeer goede ervaringen met de RGM goederenmakelaar, vriendelijk,deskundig,en komt alle afspraken prima na.

Het bovenstaande schreef de familie van der Wilk, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip toercaravan geleverd.

Beyerland Vitesse 400 D 2002

Wij hebben een voor ons perfecte caravan gekocht. De inruil van onze caravan was ook zeer gunstig.
Robbert heeft verstand van zaken en denkt mee. Tevens nog wat gratis accessoires gekregen, helemaal goed dus.

Het bovenstaande schreef de familie van der Weerden, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Beyerland geleverd.

Dethleffs C’Go 475 EL 2016

Het was plezierig en constructief zakendoen met jou. Op basis van door mij aangeleverde foto’s en omschrijving was duidelijk wat de potentiele inruilwaarde van mijn caravan was. Of dit inderdaad zo zou zijn zou uiteraard afhangen van de inspectie van de caravan. Aangezien mijn caravan altijd was onderhouden en binnen had gestaan had ik er alle vertrouwen in dat er geen zaken aan het licht zouden komen die de inruilwaarde van mijn caravan negatief zouden beinvloeden. Dit bleek ook het geval te zijn. Uiterst nauwkeurig onderzocht jij alle mogelijke plekken die zouden kunnen wijzen op vocht- of andere schade. Dit nauwkeurig onderzoek gaf mij ook vertrouwen in de aankoop van mijn caravan bij jou. Ik ging er immers van uit dat je ook deze caravan op gelijke wijze had onderzocht. Aangezien wij nog wat wensen hadden, extra serviceluik, verplaatsing watertank, installatie warmwaterboiler, extra stopcontacten en zonneluifel werd de aflevering van mijn nieuwe caravan 1 week later. Ook deze extra zaken werden goed geregeld tegen vriendelijke prijzen. Bij aflevering van de caravan werd ruim de tijd genomen om de goede werking van alles te laten zien. Vol vertrouwen gingen wij dan ook met onze nieuwe caravan op pad. Eerst een korte week in nederland vlak bij huis en naderhand 6 weken in het buitenland. Jammer genoeg bleek dat de warmwatervoorziening niet goed was aangelegd. Een lekkage was het gevolg. Bij onderzoek bleek dat de warmwaterleiding te hard was vastgeknepen en dus zorgde voor wateroverlast. Gelukkig kon ik dit zelf verhelpen. Bij de vakantie in het najaar in nederland bleek dat de zonneluifel niet meer goed sloot. Dit was wel een probleem wat zelf niet kon worden opgelost. Aangezien we toch in Gelderland waren konden wij door tussenkomst van Robbert op de dag van de thuisreis bij het bedrijf terecht waar de zonneluifel was gemonteerd. Dit bedrijf was met 2 man ruim een uur bezig om de zaak te verhelpen. Dit was wel een eye opener voor ons. Immers, wij komen helemaal uit het zuiden en dan voor zoiets terug moeten naar Gelderland is bepaald niet fijn. Al met al kunnen wij dit bedrijf zeker aanraden.

Het bovenstaande schreef de familie van Heusden, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.

Kip Kompakt 37 EKV 2002

Robbert heeft waargemaakt wat hij beloofde.

Wij zijn zeer tevreden met onze mooie KIP Kompakt en hebben ondanks alle Corona-maatregelen een prachtig kampeerseizoen achter de rug!”

Het bovenstaande schreef een klant van RGM, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.

Eriba Sporting 465 2010

Begin dit jaar hebben we een eerlijke en nette caravan gekocht via RGM Goederenmakelaar.
Keurig ontvangen en een goed uitleg van het gebruik van de caravan.
Al 3 keer weg geweest en bevalt uitstekend.

Het bovenstaande schreef de familie Bosma, seizoen ’20 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

Dethleffs Globebus 2009

We hebben dit voor jaar via RGM Goederenmakelaar een camper gekocht en zijn erg tevreden met onze aankoop.
De onderhandelingen verliepen op een prettige manier.
Robbert heeft kennis van zaken en neemt genoeg tijd voor uitleg.
Hij geeft ook voldoende ruimte en tijd om de camper zelf goed te beoordelen en er een stukje mee te rijden.
De camper werd netjes opgeleverd.
Kortom, goed zakendoen met RGM Goederenmakelaar!

Het bovenstaande schreef de familie Belt, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.

Burstner Ventana  455 TS 2003

Dit voorjaar hebben wij bij Robbert van de Goederenmakelaar een Burstner Ventana 455TS gekocht, met inruil van onze eigen oudere caravan.

Robbert nam de tijd om zowel aan te telefoon als bij het bekijken van onze nieuwe caravan ons te antwoorden op onze vragen. Ook de kleine mankementjes welke wat opvielen werden door Robbert opgelost. Ondanks dat onze caravan op een seizoensplaats stond was het geen probleem om deze later om te ruilen. Op de dag van ruilen nam Robbert weer de tijd om alles uit te leggen.

Het was gewoonweg Top.

Het bovenstaande schreef de familie Soldaat, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Burstner geleverd.

Hobby Excellent 495 UL 2007

Bij deze wil ik je laten weten dat wij op een heel plezierige manier geholpen zijn door jou bij de aankoop van onze caravan. Je nam overal ruim de tijd voor en hebt ons alles goed uitgelegd. Nadat wij er een weekend mee weggegaan waren bleek dat de keukenkraan een beetje lekte doch dat werd op een heel prettige manier verholpen door gelijk een nieuwe kraan op te sturen. Als anderen op zoek zijn naar een goede tweedehands caravan zal ik ze zeker op RGM attenderen.

Het bovenstaande schreef de familie van Meijeren, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Hobby geleverd.

Eriba Puck 120 GT 2004

Wij hebben onze kleine Eriba Puck gekocht bij Robbert van de Goederenmakelaar en zijn uitermate tevreden over de aankoop! Wat ons opgevallen is, is dat Robbert een vakman en “ kenner” is op het gebied van caravans. Door het vertrouwen in het contact dat ontstond hadden we al snel het gevoel dat we een goede caravan kochten!  Op het moment dat er nog door Robbert zelf een “schoonheidsfoutje” aan de caravan werd ontdekt heeft hij zelf het initiatief genomen om dit voor ons kosteloos te laten herstellen.

Het persoonlijk contact en de rust die Robbert heeft, maakt dat wij snel tot en besluit kwamen om de Puck te kopen en hebben daar enorm veel plezier van gehad tijdens onze reis en vakantie naar het Baskenland in Spanje.

Het bovenstaande schreef de familie Kerstholt, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

Kip Grey-Line Special 47 TDB 2005

Dit voorjaar kochten wij een Kip caravan bij RGM goederenmakelaar Intussen hebben wij een reis naar zuid Frankrijk gemaakt, een week in Nederland en in het najaar een reis naar de Eifel/ Elzas.

Dit alles is zonder problemen en naar volle tevredenheid verlopen.

Wij hadden al ervaring met een kip caravan, dus dit had onze voorkeur.

De caravan ( van 2005) zag er zeer goed verzorgd uit en voldeed helemaal aan onze verwachtingen.

De onderhandelingen met Robbert Timmers verliepen vlot en zakelijk.

Op de afgesproken dag was alles prima geregeld en konden wij met onze topcaravan huiswaarts keren.

Het bovenstaande schreef de familie van Herwijnen, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.

T@b 320 RS White 2013

We hebben via RGM Goederenmakelaar recent een tweedehands caravan gekocht. Robbert Timmers maakte al aan de telefoon een betrouwbare, prettige indruk en deze werd bevestigd bij het bezichtigen, en later het afleveren. De man is service-gericht, behulpzaam met alles, is eerlijk, en heeft redelijke prijzen voor zijn producten. Geen kletspraatjes.  Ik zou hem bij iedereen aanraden, en dat kan ik bepaald niet zeggen van alle dealers en handelaren bij we bij onze zoektocht zijn tegengekomen.

Het bovenstaande schreef de familie Dits/ Fritschy, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze T@b geleverd.

Eriba Exciting 471 2013

We zijn heel goed geholpen door Robbert. Hij nam de tijd, was vriendelijk kleine mankementjes werden meteen opgelost. We zijn heel gelukkig met de caravan die hij aan ons verkocht. Ons vertrouwen heeft hij.

We hebben idd een fijne vakantie gehad. De caravan voldoet helemaal aan verwachting.

Succes verder met de zaak

Het bovenstaande schreef de familie Lathouwers, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Eriba geleverd.

Biod 400 TL Exclusief 1989

Biod 400 TL Exclusief 1989

We zijn erg tevreden over de afhandeling van de koop/verkoop van de Biod.

Het contact kwam op ons over als eerlijk en betrouwbaar.

We zijn nog niet verder gekomen dan onze woonplaats met de caravan, maar dat gaat in het voorjaar zeker veranderen.

We hopen er nog lang plezier van te hebben.

Het bovenstaande schreef de familie Backhaus, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Biod geleverd.

Sterckeman Evolution 410 CP 2008

In het voorjaar hebben wij een Sterckeman 410 cp evolution caravan van 2008 bij RGM Goederenmakelaar gekocht.

Robbert geeft een eerlijk antwoord op de vragen die je stelt en help je overal bij.

Ook bij het ophalen van de caravan waren alle papieren goed geregeld.

Onze oude caravan hebben we ingeleverd tegen een eerlijke prijs.

Dit jaar zijn we twee keer met onze caravan op vakantie geweest en is super bevallen.

Dochter, schoonzoon en kleinkind zijn er ook nog een week mee weg geweest.

Zij waren er ook erg tevreden en zijn ook al een beetje om voor een caravan.

Wij willen Robbert bedanken voor de fijne Caravan.

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en bevelen het iedereen aan om hier een caravan of camper te kopen.

Het bovenstaande schreef de familie Vrieze, seizoen ’19 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Sterckeman geleverd.

Rapido Club Evolution 31 1999

Verleden jaar hebben wij een Rapido caravan van 18 jaar bij RGM Goederenmakelaar gekocht.

Wij zijn zeer tevreden over ons aankoop en bevelen het iedereen aan om hier een caravan of camper te kopen.

Ten eerste de prettige ontvangst , ( lekkere koffie ) geen verkoop praatjes en de tijd die je heb om alles zelf te controleren.

Geen doorgezakte bodem of reparatie, prima op de bandjes enz. enz.

Robbert heeft echt kennis van zaken, geeft een eerlijk antwoord op de vragen die je stelt en help je overal bij.

Bij het ophalen was mijn  dertien polige  stekker toch niet de juiste .

Geen probleem hij zorgt er voor dat door middel van een tussen stuk alles weer werkt.

Ook bij het ophalen van de caravan waren alle papieren goed geregeld.

Dit jaar gaan we niet een keer maar twee keer met onze caravan op vakantie.

Wij willen Robbert nogmaals bedanken voor de Fijne Caravan

En in de toekomst zullen wij zeker aan hem denken.

Gr van Bob en Tietsia gelukkige Caravan bezitters

Het bovenstaande schreef de familie van de Zwan, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Rapido geleverd.

Dethleffs Advantage T5841 2001

Na een onvergetelijke camperreis door Nieuw-Zeeland begin dit jaar wisten we het zeker: een camper is echt iets voor ons.

De keuze was zo gemaakt maar de zoektocht was minder makkelijk. Want met een beperkt budget vallen de meeste camperdealers al af. Dus hoe vind je een goede camper tegen een goede prijs en weet je zeker dat je een goede koop doet waar je nog lang plezier aan beleeft. Via marktplaats zijn we op zoek gegaan en naar diverse campers gaan kijken. Vaak matchten foto’s niet met de werkelijkheid helaas. Na ook in Duitsland een poging te hebben gewaagd kwamen we een camper tegen die bij RGM Goederenmakelaar te koop stond. We reageerden meteen en kregen snel reactie. Wat ons het meeste aantrok was dat in de advertentie gelijk vermeld stond dat er hier en daar wat werk nodig was o.a. qua kitrandjes oftewel geen gladde verkooppraatjes.

We konden gelijk dat weekend nog komen kijken. Robbert liet ons gelijk de punten zien en gaf ons alle tijd en ruimte om de camper op ons gemak te bekijken en testen. Na een testrit was de keuze dan ook snel gemaakt. Mede omdat de prijs gewoon fair was.

Een week later konden we de camper ophalen. Een rondreis door Italië en vele weekendjes later zijn we nog steeds erg blij met de camper!

Succes en wie weet tot in de toekomst!

Het bovenstaande schreef de familie Dona, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs camper geleverd.

Rapido 31 DL Evolution 2001

Wij waren op zoek naar een Rapido Club 31 Evolution en hebben via Marktplaats half Nederland afgereden om een caravan naar onze wensen te vinden.

We kwamen ook de advertentie van RGM goederenmakelaar tegen maar keken wat vreemd tegen de benaming “goederenmakelaar’ aan.

Uiteindelijk toch eens een afspraak gemaakt om te gaan kijken naar de Rapido caravan.We werden heel erg vriendelijk ontvangen en de caravans stonden er allemaal keurig bij.

Voor ons was de keus al snel gemaakt! De 13-polige stekker werd voor ons nog even gewisseld en de caravan werd dezelfde week nog geleverd! 100% tevreden.

Het bovenstaande schreef de familie van Gils, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Rapido geleverd.


Eriba Touring Triton 420 GT 2003

Ondergetekende is bijzonder te spreken over de handelswijze van Robbert van RGM Goederenmakelaar.

De sfeer is vriendelijk tijdens de verkoop. Gedraagt zich zeker niet opdringerig, integendeel.geeft je de indruk dat we er wel uit komen.

Blijf zo handelen. mijn complimenten. ga vooral zo door.hartelijke groet van een tevreden klant. Ad Colijn.

Het bovenstaande schreef de heer Colijn, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hem deze Eriba geleverd.


Kip Navigator 44 TDB 2003

Wij waren al een poosje aan het denken en kijken voor een caravan met vast bed.

Zo kwamen we via internet bij de Goederen Makelaar terecht.

We werden er vriendelijk geholpen door Robbert.

En we vonden er onze caravan een Kip Navigator.

We waren meteen enthousiast, en we hebben deze caravan meteen gekocht.

We zijn inmiddels al een paar keer weg geweest met onze caravan, we zijn zeer tevreden, en we verheugen ons op het volgend seizoen.

Prima service, een prima bedrijf!

Het bovenstaande schreef de familie Visser, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.


Dethleffs C’Go 475 EL 2016

Wij werden door RGM Goederenmakelaar prima geholpen bij de aankoop van onze Dethleff C’go caravan.

De caravan werd keurig en volgens afspraak geleverd.

Het bovenstaande schreef de familie Bakema, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Dethleffs geleverd.


Kip Star Line 41 TDB  2006

Via de site van RGM goederenmakelaar kwamen wij op het spoor van een Kip Starline uit 2006. De caravan zag er ondanks zijn leeftijd technisch en optisch zeer goed uit.

Na een uitgebreide inspectie en toelichting van de verkoper van RGM besloten we tot koop over te gaan en een afleveringsdatum af te spreken. Wij maakten geen gebruik van een garantie maar lieten via RGM wel een Bovagonderhoudsbeurt en keuring doen.

Op de dag van aflevering waren onderhoudsbeurt en keuring volgens afspraak prima gedaan. Na een laatste inspectieronde en de RDW overschrijving konden we de caravan meenemen.

Wij hebben RGM ervaren als een kundig, klantgericht en zeer behulpzaam bedrijf.

De twee reizen door Europa met de Kip zijn dan ook probleemloos verlopen.

Het bovenstaande schreef de familie van Essen, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.


Biod 350 TL 1988

De aankoop van onze caravan bij RGM is ons heel goed bevallen, alles werd duidelijk uitgelegd.

Voor ons is dit de eerste caravan dus enige uitleg was wel nodig.

We zijn er onlangs een weekend mee weg geweest en kunnen bijna niet wachten op de volgende vakantie.

RGM is een bedrijf dat de tijd voor je neemt en bij vragen kun je altijd bellen.

Verder wordt alles ook goed geregeld zoals het kenteken op naam zetten.

Het bovenstaande schreef de familie Diedering, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Biod geleverd.


Kip Platinum 47 TDB 2002

Wij hebben onze caravan ingeruild voor iets grotere caravan met een vast bed
Deze Kip caravan 47 TDB platinum is van alle gemakken voorzien
Wat ons erg goed is bevallen de airco en de vloerverwarming ,(als er genoeg amp op de camping is.) .
De voortent en de Luivel ,waren net nieuw,je kon niet zien dat ze gebruikt waren.
Wij zijn dit jaar al twee keer 14 dagen met vakantie geweest, wij zijn er erg content mee met deze caravan.
De afhandeling was heel goed,ik kan een ieder aan bevelen zeer betrouwbaar.
Bij voorbaat hartelijk dank.

Het bovenstaande schreef de familie de Leeuw, seizoen ’18 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Kip geleverd.


Avento Master 385 TD 1991

Door het verlies van mijn baan 2 jaar geleden terug naar af.
Luxe van de hand gedaan en een tent + bagagewagen gekocht.
Omdat wij kamperen leuk blijven vinden en onze tent + bagagewagen zat waren gingen wij op zoek naar een niet al te dure caravan.
Via marktplaats kwamen wij uit bij deze caravan van 26 jaar oud!
Een plaatje nog, het onderstel was nog gekeurd (2016) en de banden waren vervangen, van binnen en buiten was hij nog super schoon.
Zaterdag jl. hebben wij hem opgehaald in Bathmen en doorgebracht naar de stalling.
Door Robbert (RGM Goederenmakelaar) zijn wij zeer vriendelijk en correct geholpen.

Een aanrader als je een caravan wil kopen!

Het bovenstaande schreef de familie Peters, februari ’17 heeft RGM goederenmakelaar hen deze Avento geleverd.


Avento Excellence 420 TD 2003

Via Marktplaats vonden we een Avento caravan naar onze zin bij RGM goederenmakelaar, de caravan was helemaal wat we zochten , alleen de prijs leek ons  “te mooi om waar te zijn”.

Toch maar eens gebeld en na een prettig telefoon gesprek ook een afspraak voor bezichtiging gemaakt.

alles bleek 100% te kloppen en na perfect advies mbt tot onze oude voortent die we graag voor deze caravan wouden waren we de nieuwe eigenaars van een schitterende avento.

ook na aanschaf perfect te woord gestaan en geholpen met vragen en een paar hulpstukjes voor de tentstokken werden gratis nagstuurd.

Zeker een aanrader voor iedereen die een caravan zoekt

Het bovenstaande schreef de familie Reeder, Augustus ’16 heeft RGM goederenmakelaar hen een Avento excellence 420 TD geleverd.


Kip Sky-line 44 TDB 2007

Op zoek naar een wat jongere en iets grotere Kip caravan ( onze wens was een Kip Skyline), zagen we een advertentie op Marktplaats die ons erg aanspraak.

In de advertentie stond dat inruil mogelijk was. Helemaal fantastisch is dat natuurlijk.

We gingen informatie inwinnen bij meneer Timmers en werden meteen enthousiast.

We maakten een afspraak voor bezichtiging . Op een hele prettige wijze werden we ontvangen en te woord gestaan.

(Bij 3 caravancentra waar we al eens waren geweest,gingen we met een minder prettig gevoel naar huis.)

Het gaf ons vertrouwen en we waren positief over de ‘nieuwe Kip,.

Na onze vakantie konden we komen om de caravans ‘om te ruilen’.

Dat was perfect geregeld.

We waren zeer tevreden over de service en afhandeling.

Zeer zeker aan te bevelen om eens op de website van RGM Goederenmakelaar te kijken ,als u mocht besluiten een andere (2de hands) caravan te willen kopen.

Het bovenstaande schreef de familie Spieksma, Juli ’16 heeft RGM goederenmakelaar hen een mooie Kip Sky Line 44 TDB geleverd.


Dethleffs 375 N New Line 1993

Begin dit jaar kochten we bij u onze eerste caravan.
Vanaf ons eerste contact hadden we hier al een goed gevoel over.

We zijn heel erg blij met onze Dethleffs en de manier waarop we deze in ons bezit hebben gekregen draagt hier zeker aan bij.
We zijn er al verschillende keren mee op stap geweest met veel plezier.

Vrienden van ons werden zo enthousiast van ons verhaal dat ze ook wel interesse hebben om een caravan via aan te schaffen als er iets geschikts voorhanden is.
Het gaat om een soortgelijke caravan in dezelfde prijsklasse dus zonder toilet en 2 zitgroepen zodat 1 zitgroep als permanent bed kan dienen.

Heeft iets voorhanden, laat het mij weten.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke topservice!

Het bovenstaande schreef de familie Spaan, April ’15 heeft RGM goederenmakelaar hen een mooie Dethleffs 375 N New Line geleverd.


Eriba Triton T fashion van 1992

Bij de bezichtiging van je “te koop aangeboden” Eriba Triton in november 2014 kregen wij na je gastvrijheid met een kopje koffie een goede indruk van je knowhow op het gebied van caravans. Als tentkampeerder zijn we vrij onervaren op caravangebied maar je uitleg was helder en vooral eerlijk.
Dezelfde ochtend hebben we op een heel prettige wijze zaken met elkaar mogen doen. Je gaf ons echt het gevoel de “nieuwe” eigenaar te zijn van de Eriba Triton.
Wij wensen je heel veel succes met het ondernemen van je bedrijf. We vonden het bijzonder fijn je te ontmoeten en zaken met je te mogen doen.
Je enthousiasme, kennis van zaken en zeer verzorgde “product” zal menig klant aanspreken.
Succes!

Het bovenstaande schreef de familie Vellinga, Januari ’15 heeft RGM goederenmakelaar hen een mooie Eriba Triton T fashion geleverd.


Hymer Exsis van 2005

De bemiddeling van Robbert bij het verkopen van onze camper en het kopen van een andere camper zijn louter
positief: met veel inzet, open, betrouwbaar, gastvrij,serieus en gericht op alle details. Naast een goede kennis van zaken, gaat hij zeer zorgvuldig om met klanten en verleent daarnaast uitstekende
service: een mankement aan de camper werd direct en correct afgehandeld.
Wij wensen hem een succesvolle toekomst met zijn jonge bedrijf!

Het bovenstaande schreef de familie Korfage, April jl. heeft RGM goederenmakelaar hen een prachtige Hymer Exsis geleverd.


Tec Travel King 470 TE van 2004

Onlangs een caravan gekocht bij de goederenmakelaar, en heb hier heel goede ervaring mee.
Na een klein probleempje wederzijds zijn we tot een heel goede oplossing gekomen .
Kan u dit bedrijf zeker wel aanbevelen
H. Everts
Hoogeveen

Deze mail ontving ik gisteren van de familie everts die onlangs een TEC Travel King 47o TE kocht bij RGM goederenmakelaar


Rotec TI5950 van 2004

De aankoop van onze camper via Robbert Timmer, goederenmakelaar is ons erg goed bevallen. Gastvrij werden we ontvangen. Tot in de kleinste details wist hij over de wagen te vertellen, wees ons op de kleinste gebruikssporen wat ons verzekerde dat hij de wagen zelf ook goed had bekeken en kende. Dat hij de wagen zelf van voor tot achter gepoetst had, heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Na de proefrit kregen we voldoende tijd en ruimte om te overleggen. Het afstemmen van de prijs ging snel, maar open, eerlijk en redelijk.
We hebben het als erg prettig ervaren om niet direct bij een particulier, maar ook niet bij een groot bedrijf deze aankoop te kunnen doen. Zowel kopers als verkopers zijn naar ons idee bij de Goederenmakelaar aan het juiste adres. We wensen Robbert met zijn kersverse bedrijfje veel succes.

Het bovenstaande schreef de familie Rovekamp mij gisteren, ze waren net terug van hun eerste vakantiereis met de net aangekochte Rotec TI5950 van 2004.


Burstner Averso 465 TS van 2008

Via deze weg willen we je bedanken voor het goede verloop van de aanschaf van onze nieuwe caravan. van het begin tot aan het eind is alles super verlopen . de tekst en uitleg die je over de caravan hebt gegeven was erg goed. daar kunnen nog een hoop verkopers van leren. we hebben de tent al opgezet en ook deze ziet er netjes uit heel veel succes met je bedrijf

Dit schreef de familie Voogd nadat RGM goederenmakelaar hun een mooie Burstner Averso 465 TS van 2008 heeft geleverd.


Hymer Tramp

Onze ervaring met RGM goederenmakelaar is zeer positief. Via de erkende verkoopsite.NL hebben we onze droomcamper gevonden en na vlotte mailing konden we zelfs op zondag terecht om de camper te bezichtigen. Zeer vriendelijk onthaal en deskundige uitleg. We waren dan ook meteen verkocht want de wagen was piekfijn in orde en heel net. De export naar België was nieuw ook voor RGM maar verliep vlekkeloos. Zij zorgden voor alle nodige “export” documenten en in België was op 14 dagen tijd ook alles in orde. Bij aflevering verliep alles zeer vlot en werd alles nogmaals grondig uitgelegd en getest zodat we met een gerust hart konden vertrekken en enkele weken later ons eerste weekendje konden beleven. Wij weten waar we moeten zijn als we op zoek zijn naar een “nieuwe” 2de hands camper. Een echte aanrader!

Dit schreef de familie Joostens uit Belgie, die onlangs onderstaande Hymer Tramp kocht.


Hobby caravan

Via de website hebben we contact gezocht omdat we het niet zagen zitten en er niet de tijd voor hadden om onze caravan zelf te verkopen. Het is ons goed bevallen vooral omdat onze caravan binnen twee weken verkocht is en we er zelf geen werk mee hebben gehad. Mochten we weer wat in de verkoop willen doen dan weten we nu welk pad we moeten bewandelen. Zeer klantvriendelijk bedrijf en wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de snelle afhandeling.

Dit schreef de familie Oosterwechel, pas is de Hobby caravan van hen verkocht door RGM goederenmakelaar.